​Hos Jørgen Spange har vi mere end 30 års erfaring inden for tømrer- og snedkerbranchen. Som tømrermester har jeg udvalgt de svende, der er ansat i mit firma, som kan sørge for at leve op til vores kerneværdier i firmaet: god kvalitet, troværdighed og nærhed mellem vores kunder og svende. Som tømrer og tømrermester er vi særlig dygtige til opgaver inden for blandt andet følgende tømrerarbejde:

Tømrermester, der prioriterer nærhed og overblik

Siden jeg som tømrermester startede firmaet, har det været et relativt lille firma med max 13 ansatte. Det har været et bevidst valg fra min side, da jeg som tømrermester prioriterer nærhed mellem kollegaer højt. Jeg holder af at have det fulde overblik og et godt kendskab til den enkelte tømrer og snedker, og jeg tror på, at denne nærhed kommer vores kunder til gode.

Enhver tømrer og snedker, som er ansat i firmaet, er utrolig dygtige, og som tømrermester tager jeg løbende nye lærlinge ind, som læres op med stor succes. Det er ikke længe siden, at en af vores nyuddannede tømrersvende fik overrakt en medalje af Hendes Majestæt Dronningen. Det vidner om, at vi har et dygtigt og seriøst tømrer- og snedkerkorps.

Udover at personalet består af yderst dygtige folk, er det værd at nævne, at vores tømrerfirma altid bruger kvalitetsmaterialer til vores byggeprojekter. Derudover har enhver tømrer stort fokus på en grundig og god dialog med den enkelte kunde.

​Denne dialog hjælper os med at afklare, hvad kunden præcist ønsker, da det er vigtigt, at enhver tømrer i firmaet og jeg som tømrermester, kan imødekomme præcis disse ønsker.

Kontakt din tømrermester og lokale tømrer

​Har du behov for at få udført tømrer- eller snedkerarbejde af en tømrer fra firmaet, er du meget velkommen til at tage kontakt til din lokale tømrermester i Lyngby nær Holte og Gentofte på 45 87 86 31 til en uforpligtende snak. Du er også mere end velkommen til at sende en besked via vores kontaktformular, hvis du vil have et uforpligtende tilbud fra en tømrer.​ Vi giver altid en fair og billig pris, så tøv ikke med at kontakte os for priser eller anden information.

Søger du en kompetent tømrermester?

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til mig på mail: j@spange.dk.

byggaranti_farve
danskbyggeri_farve

send os din opgave

Udfyld kontaktformularen og modtag et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: +45 4587 8631 / +45 4072 8631

eller skriv en mail til j@spange.dk

Er du interesseret?

Søger du en kvalitetsbevidst tømrer? ​Kontakt vores tømrerfirma allerede i dag

Hos os får du kvalitet til tiden. Sjusk og halve løsninger er ikke en del af vores repertoire. Har du en opgave vi skal løse? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Tømrerfirmaet Jørgen Spange ApS

Høstvej 7, 2800 Kgs. Lyngby

CVR-nummer: 26122147

Kontaktinformation

phone-color Ring: +45 4587 8631 / +45 4072 8631

mail-color_alt  Email: j@spange.dk

Modtag uforpligtende tilbud.

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

© 2022 Tømrer-Snedkerfirmaet Jørgen Spange ApS. Alle rettigheder forbeholdes.​