Er ud på udkig efter en professionel kontorindretning i form af renovering af kontor, glasvægge og meget mere? Så står Tømrer-Snedkerfirmaet Jørgen Spange klar til at hjælpe dig. Vi holder til i Lyngby, men kører også gerne ud til kunder i Holte, Gentofte og omegn.

Vi er et tømrerfirma med mange års erfaring inden for blandt andet indretning af kontor. Har du en drøm om en bedre kontorindretning? Så står vi klar til at hjælpe dig med at realisere din drøm, så du kan få det arbejdsmiljø, der giver bedst mening for dig og dine kolleger.

Generelt er et godt arbejdsmiljø vigtigt for alle parter. Derfor er kontorets indretning en vigtig faktor, når det kommer til miljøet på netop dit kontor. Vi sørger for professionel vejledning og udføring af projektet, hvis du står og mangler faglig ekspertise til at optimere dit kontor.

Vi tilbyder:

  • Renovering af kontorer
  • Inspiration og idéer til indretning af kontorer
  • At komme ud til dig, der har brug for det
  • 30 års erfaring inden for tømrerfaget

Hvad indebærer kontorindretning?

Ved os indebærer kontorindretning blandt andet renovering samt idéer og inspiration til, hvordan du kan indrette kontoret. En renovering kan for eksempel indebære gips og loftindretninger samt opsætning af glasvægge alt efter behov og præferencer.

For os er det vigtigt at gøre opmærksom på, at vi sørger for at holde overblikket hele vejen igennem processen. Det betyder for dig, at du trygt kan lade os klare udføringen af projektet. 

Vi er sammenlagt 13 tømrere og snedkere, som står klar til at hjælpe. Vi har med tiden været med til at lave kontormiljøer, nye køkkener og meget mere på førstesale. Herudover har vi blandt andet lavet meget for Jyske bank, FDM, Herlev Stillads og flere.

Kontakt os for mere information

Mangler du mere information om indretning af kontor enten hjemme eller på arbejdet? Så skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi sørger for at beregne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig.

Ring til telefon 45 87 86 31, send en e-mail til j@spange.dk eller udfyld kontaktformularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Søger du en kompetent tømrermester?

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til mig på mail: j@spange.dk.

byggaranti_farve
danskbyggeri_farve

send os din opgave

Udfyld kontaktformularen og modtag et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: +45 4587 8631 / +45 4072 8631

eller skriv en mail til j@spange.dk

Er du interesseret?

Søger du en kvalitetsbevidst tømrer? ​Kontakt vores tømrerfirma allerede i dag

Hos os får du kvalitet til tiden. Sjusk og halve løsninger er ikke en del af vores repertoire. Har du en opgave vi skal løse? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Tømrerfirmaet Jørgen Spange ApS

Høstvej 7, 2800 Kgs. Lyngby

CVR-nummer: 26122147

Kontaktinformation

phone-color Ring: +45 4587 8631 / +45 4072 8631

mail-color_alt  Email: j@spange.dk

Modtag uforpligtende tilbud.

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

© 2022 Tømrer-Snedkerfirmaet Jørgen Spange ApS. Alle rettigheder forbeholdes.​