Professionel udskiftning af døre​

Hos Tømrer-Snedkerfirmaet Jørgen Spange har vi stor erfaring inden for udskiftning af døre for kunder i Lyngby, Holte, Gentofte og omegn.

Vi har kontakt til en lang række forskellige dørforhandlere, der alle forhandler døre af høj kvalitet. Vi kan derfor tilbyde både levering og opsætning af nye døre og vinduer til en god pris – både indvendige og udvendige døre.

God dialog ved montering af døre

Det er meget vigtigt for os, at det arbejde vi udfører, er professionelt og korrekt udført. Det er samtidigt vigtigt, at arbejdet harmonerer med de ønsker, den enkelte kunde har til sin udskiftning af døre. Vi har derfor altid en grundig dialog med kunden inden udskiftningen.

I denne dialog sørger vi for at lytte til vores kunders ønsker og behov samtidigt med, at vi fortæller om selve arbejdsforløbet. 

Stor ekspertise ved udskiftning af døre

Har kunden ikke det store kendskab til produkterne, lader vi naturligvis kunden trække på vores ekspertise, tips og gode råd.

Vi bruger altid materialer i højeste kvalitet, når vi monterer nye døre. Derudover er vi meget opmærksomme på at overholde de deadlines, der er aftalt.​

Ring til os for et tilbud på udskiftning af døre

Går du med planer om montering af døre? Eller sidder du inde med spørgsmål vedrørende priser eller materialer? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Det kan du gøre ved at skrive en besked via vores kontaktformular eller ved at ringe på telefon 45 87 86 31 til en uforpligtende snak. Du er også velkommen til at sende os en e-mail på j@spange.dk eller kigge forbi. Vi ser frem til at hjælpe dig med din udskiftning af døre.

Er du interesseret i et gratis tilbud?

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Jørgen Spange

CVR: 26122147

KONTAKT OS

​Mobil: 40 72 86 31

Tlf: 45 87 86 31

E-mail: j@spange.dk