Hos Tømrer-Snedkerfirmaet Jørgen Spange har vi stor erfaring inden for udskiftning af døre for kunder i Lyngby, Holte, Gentofte og omegn.

Vi har kontakt til en lang række forskellige dørforhandlere, der alle forhandler døre af høj kvalitet. Vi kan derfor tilbyde både levering og opsætning af nye døre og vinduer til en god pris – både indvendige og udvendige døre.

God dialog ved montering af døre

Det er meget vigtigt for os, at det arbejde vi udfører, er professionelt og korrekt udført. Det er samtidigt vigtigt, at arbejdet harmonerer med de ønsker, den enkelte kunde har til sin udskiftning af døre. Vi har derfor altid en grundig dialog med kunden inden udskiftningen. I denne dialog sørger vi for at lytte til vores kunders ønsker og behov samtidigt med, at vi fortæller om selve arbejdsforløbet. 

Stor ekspertise ved udskiftning af døre

Har kunden ikke det store kendskab til produkterne, lader vi naturligvis kunden trække på vores ekspertise, tips og gode råd. Vi bruger altid materialer i højeste kvalitet, når vi monterer nye døre. Derudover er vi meget opmærksomme på at overholde de deadlines, der er aftalt.​

Ring til os for et tilbud på udskiftning af døre

Går du med planer om montering af døre? Eller sidder du inde med spørgsmål vedrørende priser eller materialer? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Det kan du gøre ved at skrive en besked via vores kontaktformular eller ved at ringe på telefon 45 87 86 31 til en uforpligtende snak. Du er også velkommen til at sende os en e-mail på j@spange.dk eller kigge forbi. Vi ser frem til at hjælpe dig med din udskiftning af døre.

Søger du en kompetent tømrermester?

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til mig på mail: j@spange.dk.

byggaranti_farve
danskbyggeri_farve

send os din opgave

Udfyld kontaktformularen og modtag et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: +45 4587 8631 / +45 4072 8631

eller skriv en mail til j@spange.dk

Er du interesseret?

Søger du en kvalitetsbevidst tømrer? ​Kontakt vores tømrerfirma allerede i dag

Hos os får du kvalitet til tiden. Sjusk og halve løsninger er ikke en del af vores repertoire. Har du en opgave vi skal løse? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Tømrerfirmaet Jørgen Spange ApS

Høstvej 7, 2800 Kgs. Lyngby

CVR-nummer: 26122147

Kontaktinformation

phone-color Ring: +45 4587 8631 / +45 4072 8631

mail-color_alt  Email: j@spange.dk

Modtag uforpligtende tilbud.

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

© 2022 Tømrer-Snedkerfirmaet Jørgen Spange ApS. Alle rettigheder forbeholdes.​