Udskiftning af vinduer til gode priser

Er du interesseret i at få professionel hjælp til montering af vinduer? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Tømrer-Snedkerfirmaet Jørgen Spange har mange års erfaring med udskiftning af vinduer. 

Vi har kontakt til gode vinduesforhandlere, der alle sælger vinduer af højeste kvalitet. Vi hjælper både med levering og opsætning af dine nye vinduer.

Vi holder til i Lyngby, men kører også meget gerne til blandt andet Holte, Gentofte og omegn.

Nye vinduer kan reducere elforbruget

Udskiftning af vinduer vil ikke nødvendigvis koste en formue. Men med den rigtige udskiftning, kan du barbere 15-20 % af boligens elforbrug til lys væk. Mere dagslys giver samtidigt værelserne nyt liv, og skaber bedre livskvalitet for dig og din familie.

Alle ansatte i firmaet er yderst kompetente, og har mange forskellige kompetencer inden for udskiftning af vinduer. Vi bruger altid materialer af højeste kvalitet, når vi monterer nye vinduer. Derudover er vi altid meget opmærksomme på, at vi overholder de aftalte deadlines.

Hvis kunden ikke har det store kendskab til materialerne, stiller vi naturligvis vores ekspertise til rådighed. Vi lytter altid til kunden, så de nye vinduer lever op til alle ønsker og behov.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Ønsker du en konkret pris på udskiftning af vinduer? Så skal du bare ringe eller skrive til os. Vi står klar til at informere dig yderligere om priser, materialevalg, tidsestimater og komme med tips og gode råd. Vi sammensætter gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, hvis du ønsker det.

Kontakt os på telefon 45 87 86 31, e-mail j@spange.dk eller via kontaktformularen. Så vender vi tilbage så snart vi kan. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Er du interesseret i et gratis tilbud?

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Jørgen Spange

CVR: 26122147

KONTAKT OS

​Mobil: 40 72 86 31

Tlf: 45 87 86 31

E-mail: j@spange.dk