Er du interesseret i at få professionel hjælp til montering af vinduer? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Tømrer-Snedkerfirmaet Jørgen Spange har mange års erfaring med udskiftning af vinduer. 

Vi har kontakt til gode vinduesforhandlere, der alle sælger vinduer af højeste kvalitet. Vi hjælper både med levering og opsætning af dine nye vinduer. Vi holder til i Lyngby, men kører også meget gerne til blandt andet Holte, Gentofte og omegn.

Nye vinduer kan reducere elforbruget

Udskiftning af vinduer vil ikke nødvendigvis koste en formue. Men med den rigtige udskiftning, kan du barbere 15-20 % af boligens elforbrug til lys væk. Mere dagslys giver samtidigt værelserne nyt liv, og skaber bedre livskvalitet for dig og din familie.

Alle ansatte i firmaet er yderst kompetente, og har mange forskellige kompetencer inden for udskiftning af vinduer. Vi bruger altid materialer af højeste kvalitet, når vi monterer nye vinduer. Derudover er vi altid meget opmærksomme på, at vi overholder de aftalte deadlines.

Hvis kunden ikke har det store kendskab til materialerne, stiller vi naturligvis vores ekspertise til rådighed. Vi lytter altid til kunden, så de nye vinduer lever op til alle ønsker og behov.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Ønsker du en konkret pris på udskiftning af vinduer? Så skal du bare ringe eller skrive til os. Vi står klar til at informere dig yderligere om priser, materialevalg, tidsestimater og komme med tips og gode råd. Vi sammensætter gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, hvis du ønsker det.

Kontakt os på telefon 45 87 86 31, e-mail j@spange.dk eller via kontaktformularen. Så vender vi tilbage så snart vi kan. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Søger du en kompetent tømrermester?

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til mig på mail: j@spange.dk.

byggaranti_farve
danskbyggeri_farve

send os din opgave

Udfyld kontaktformularen og modtag et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: +45 4587 8631 / +45 4072 8631

eller skriv en mail til j@spange.dk

Er du interesseret?

Søger du en kvalitetsbevidst tømrer? ​Kontakt vores tømrerfirma allerede i dag

Hos os får du kvalitet til tiden. Sjusk og halve løsninger er ikke en del af vores repertoire. Har du en opgave vi skal løse? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Tømrerfirmaet Jørgen Spange ApS

Høstvej 7, 2800 Kgs. Lyngby

CVR-nummer: 26122147

Kontaktinformation

phone-color Ring: +45 4587 8631 / +45 4072 8631

mail-color_alt  Email: j@spange.dk

Modtag uforpligtende tilbud.

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

© 2022 Tømrer-Snedkerfirmaet Jørgen Spange ApS. Alle rettigheder forbeholdes.​