Udskiftning af vinduer og døre tilbydes​

Hos Jørgen Spange har vi stor erfaring inden for udskiftning af vinduer og døre. Vi har kontakt til en række forskellige dør- og vinduesforhandlere, der alle forhandler materialer af rigtig høj kvalitet. Vi kan derfor tilbyde både levering og opsætning af nye vinduer og døre.

Udvalget er bredt, og der er noget for enhver smag på markedet. Vi har samlet en oversigt over de forskellige producenter, som vi har kontakt til her på hjemmesiden. Du har du mulighed for at læse mere om dem ved at klikke i inspirationsmodulet, hvor der står "Døre & Vinduer".

Vi prioriterer dialog ved udskiftning af vinduer og døre

Det er utroligt vigtigt for os, at det arbejde, vi udfører, er professionelt og korrekt udført. Det er samtidig vigtigt, at arbejdet harmonerer med de ønsker, som den enkelte kunde har til sine nye vinduer og døre. Vi har derfor altid en grundig dialog med kunden ved udskiftning af vinduer og døre.

I denne dialog sørger vi for at lytte til vores kunders behov samtidig med, at vi fortæller om selve arbejdsforløbet. Har kunden ikke det store kendskab til produkterne, lader vi naturligvis kunden trække på vores ekspertise, gode råd og tips.

Samtlige ansatte i firmaet er yderst kompetente, og alle har mange forskellige kompetencer. Vi bruger altid materialer i højeste kvalitet, når vi monterer nye vinduer og døre, og vi sørger for at udføre tømrer- og snedkerarbejdet professionelt og korrekt. Derudover er vi meget opmærksomme på at overholde de deadlines, som vi aftaler med vores kunder.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Går du med planer om udskiftning af vinduer og døre, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os ved at skrive en besked via vores kontaktformulareller ved at ringe til 45 87 86 31 til en uforpligtende snak. Du kan også kigge forbi vores firma, der ligger i Kgs. Lyngby nær Holte og Gentofte.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Jørgen Spange

CVR: 26122147

KONTAKT OS

​Mobil: 40 72 86 31

Tlf: 45 87 86 31

E-mail: j@spange.dk

FIND OS

Sådan finder du os
​Se på Googlemap