​Tlf:  45 87 86 31  -  Mobil: 40 72 86 31

Hulmursisolering og papirisolering i dit hjem

Det bør ikke undervurderes, hvor vigtig en god isolering er for indeklimaet i dit hjem. Udover at bidrage til et godt indeklima, er god isolering stort set altid en fornuftig investering. Hvis dit hus er dårligt isoleret, vil du nemlig forbruge en del flere penge på energiudgifter, end hvis dit hjem var godt isoleret.

Hos Jørgen Spange kan vi tilbyde at isolere dit hjem i form af en hulmursisolering. I forbindelse med en hulmursisolering tilbyder vi både at isolere ved hjælp af mineraluld eller som papirisolering.

​Hvad er papirisolering og hulmursisolering?

Når vi udfører hulmursisolering, løsner vi enten nogle mursten eller borer hul i fugen, hvorefter vi indblæser granulat. Denne isoleringsmetode er relativ billig, og i langt de fleste tilfælde vil dine omkostninger være dækket efter få år, da isoleringen nedsætter dit energiforbrug i hjemmet. Det materiale, som vi isolerer med, er typisk mineraluld eller papirisolering.


​Papirisolering fremstilles af gamle aviser. Papirisolering findes både som små stykker og som plader. Overordnet set har isolering med papiruld ry for at være mere miljøvenligt end mineraluldsisolering, men der er dog undtagelser, hvor mineraluld er mere miljøvenligt end papirisolering.

​Papirisolering har en række fordele

For at lette overskueligheden har vi her oplistet en række gode argumenter for at få en hulmursisolering:

  • Du kan spare op til 50 procent på varmeregningen, hvis dit hus er gammelt og dårligt isoleret
  • Det er for det meste billigt at få udført hulmursisolering
  • Mange huse er dårligere isoleret, end husejerne tror
  • ​God hulmursisolering er godt for miljøet
  • God papirisolering forbedrer indeklimaet

Få et uforpligtende tilbud på hulmursisolering i dag

Trænger dit hus, dit sommerhus eller noget tredje til en hulmursisolering eller papirisolering, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os på telefon 45 87 86 31 til en uforpligtende snak.

Du er også velkommen til sende os en besked via vores kontaktformular eller kigge forbi vores firma, der ligger i Kgs. Lyngby, nær Holte for at tage en snak om hulmursisolering eller papirisolering.

HVEM ER VI?

Jørgen Spange

CVR: 26122147

KONTAKT OS

​Mobil: 40 72 86 31

Tlf: 45 87 86 31

E-mail: j@spange.dk

ADRESSE

Høstvej 7
​2800 Kgs. Lyngby

FIND OS

Sådan finder du os
​Se på Googlemap